27. AUGUST 2010 kl. 10:38
Anføreren: Fans i verdensklasse

- På vegne af hele truppen vil jeg gerne sige tak til de mere end 20.000 tilskuere på stadion i går. Det de leverede var simpelthen "värdsklass"!

Anfører Max von Schlebrügge er skuffet og trist dagen derpå, men insisterer på at takke for den imponerende opbakning, der blev leveret kampen igennem.

Må se frem

- Velkomsten var fantastisk, men da kampen blev fløjtet i gang og hele stadion stod med armene om hinanden, hoppede og råbte sangen ud, var det virkelig stort at rende rundt på banen, fortæller anføreren.

- Det er tungt her til morgen, og vi kan ikke benægte, at det præger os alle. Sådan er det, når man synes man spiller en god kamp, men alligevel ender med at tabe stort. Der er vist ingen, der helt kan forstå, hvordan de får tre mål i en kamp, hvor vi skaber langt mere end dem, men det er jo ligegyldigt nu. Vi tabte og det var mere vores end deres skyld.

- Alle er skuffede, men det hjælper bare ikke noget, at vi spillere bruger vores energi på ting, vi ikke kan lave om. Vi skal lære, og så skal vi komme videre med det samme. Vi har en meget vigtig kamp på søndag, og her skal vi have tre point. Det er, hvad vi fokuserer på nu, og så må vi arbejde skuffelsen ud af kroppen og det skal gå ud over Lyngby.

- Vi må ikke lade dette gå ud over vores gode start i Superligaen, så vi må gå op og hente tre point, og så bruge landskamppausen positivt, runder anføreren af.

Se en fanvideo, fanget lige da dommeren fløjter kampen i gang.

Fans

Brøndby Stadion hoppede, sang og klappede spillerne frem under hele kampen. En fantastisk støtte, der ifølge anføreren var ren verdensklasse.