Billedindtryk fra Brøndby IF - OB

23.08.2010 11:35

En uafgjort kamp på hjemmebane er sjældent tilfredsstillende i Brøndby IF, men omstændighederne og kampens udvikling taget i betragtning, var netop uafgjort kilde til stor glæde søndag aften.

En helt fantastisk stemning og intensitet de sidste 20 minutter af opgøret og en medrivende afslutning, hvor hjemmeholdet hentede en tomålsføring endda med en mand i undertal, vil nok blive husket længe af de fleste, der var til stede. Det var brondby.com's fotograf.

OB-kampen i billeder

opbakning

Brøndby Stadion dannede igen ramme om en medrivende fodboldkamp og en helt forrygende stemning på lægterne. Selv nede med 2-0 og et rødt kort blev de blågule på tribunerne bare ved og ved. Og det gav resultat!

fight

Der blev gået til den fra start. Der blev givet og taget af et godt hjerte, til tider lidt for godt, men kampen blev aldrig ond.

dessiner jl

Bagud ved pausen sendes Jens Larsen på banen. Det gav ifølge Remco van der Schaaf ny energi til hele holdet.

JL

Desværre blev Larsens deltagelse kort. To gule kort kunne forsvares, selvom frisparkene ikke var voldsommere end så mange andre. Larsen blev klappet af banen for sin flotte indsats frem til det røde kort.

remco hjælpes op

Flere Brøndby-spillere måtte bide i græsset undervejs, og gårsdagens modstander gjorde hvad de kunne for at præge kampen fysisk....

intensitet

.... og verbalt. Både under og efter kampen var OB'erne meget fortørnede, selvom de - modsat hjemmeholdet - fik lov at spille kampen til ende med 11 mand.

bruno

Et solidt greb i trøjen, en hånd i ryggen og straffe til hjemmeholdet. Endnu en situation der skabte megen brok, og selvom det ikke var et af de største straffespark, er det stadig ikke tilladt at holde og rive i trøjer.

2-2

Remco van der Schaaf var med en aflevering bag om egen støttefod selv med i opspillet til udligningen, som hollænderen her header stensikkert i kassen.