Tilbud fra BonBon-Land

Tag en tur i BonBon-Land med rabat til Brøndby Kids!

2010 står i nyhedernes tegn i BonBon-Land.
Både den mega store og vilde Svend Svingarm, der giver helt ubeskrivelige gyngeture og den super sjove 4D Bon-Bio er med til at give BonBon-turen endnu flere dimensioner ? som man bare ikke kan få nok af. Oven i købet får du også en ekstra dag, hvis du kommer igen indenfor 14 dage.
 
Ja du kan roligt glæde dig!
I september måned giver BonBon-Land et super tilbud til Brøndby Kids ? entrépris KUN 159,- (normalpris 209,-) ? læs mere om hvordan du gør ved at følge linket.

BonBon-Land er, som de fleste sikkert ved, et sikkert hit for børn og barnlige sjæle ? og med mere end 60 forlystelser fordelt på 110.000 m² er der plads til alle. Kort sagt: BonBon-Land er stedet når hele familien skal have en skøøøn dag.

Og når I besøger BonBon-Land får I automatisk en billet til at komme igen indenfor 14 dage for 0 kr. ?så kan I prøve alle forlystelserne en gang til!

God tur i BonBon-Land!

Tjek åbningsdage og ?tider