Max: Svær kamp, men tre point skal i hus

13.08.2010 09:37

Anfører Max von Schlebrügge har været toneangivende i Brøndby IF's defensiv, der hidtil i sæsonen blot har lukket fem mål ind, hvoraf de tre var i premierekampen mod Randers FC.

Max peger da også på defensiven som fundamentet, der indtil videre har givet Brøndby IF fem sejre i træk og skal sikre den sjette sejr på søndag mod Esbjerg FB.

Svær kamp mod Esbjerg

- Vi har i en periode stået utrolig godt på banen og ikke tilladt modstanderne mange chancer. Sammen med udmærket spil, har det givet os en række gode resultater. Vi har godt med selvtillid på holdet og leverer 100 % i hver kamp og alle dueller. Derfor er vi svære at få point mod for tiden, lyder det fra anføreren.

- Når det er sagt, bliver det en 'tuff' kamp på søndag. Esbjerg har underpræsteret resultatmæssigt i de første runder, men det er et godt hold, der sikkert gerne vil på tavlen i Superligaen. Alle hold der kommer på Brøndby Stadion vil gøre det godt og er topmotiverede, så det bliver ikke nemt, selv om stillingen måske siger noget andet, slår anføreren fast.

- Jeg tror selvfølgelig på tre point på søndag. Vi skal fortsætte den gode koncentration og fight, vi viser i kampene, og så skal sejren nok komme i land. Men det kræver som sagt en fokuseret og dedikeret indsats på søndag.

- Mit eget spil har jeg været tilfreds med. Jeg har haft lidt ømhed efter min skadespause, men føler mig efterhånden godt tilpas fysisk. Jeg er klar til udfordringerne det næste stykke tid, siger von Schlebrügge.

- På søndag håber jeg, og de andre spillere, at der igen kommer mange mennesker på stadion. Opbakningen har været helt suveræn i de andre kampe, og vi føler, at vi bliver båret frem og får endnu mere lyst til at gøre det godt. Støtten fra vores fans betyder rigtig meget, slutter anføreren af.

Du kan støtte drengene på søndag kl. 18:00 mod Esbjerg FB på Brøndby Stadion. Køb billet til kampen her.

Max

Anfører Max von Schlebrügge er klar til at føre Brøndby-holdet til den sjette sejr på stribe, når Esbjerg FB gæster Brøndby Stadion søndag aften.