16. JULI 2010 kl. 11:13
Reaktioner på salg af Samuel Holmén

Brøndby IF og den tyrkiske klub Istanbul B.B. Spor er fredag blevet enige om transferen af Samuel Holmén.

Samuel Holmén har ligeledes forhandlet sine personlige forhold på plads, og efter godkendt lægetjek er de sidste detaljer på plads, således at Samuel Holmén skifter til Istanbul B.B. Spor med omgående virkning.

Tak for nu

- Det er ingen hemmelighed, at Samuel gerne har villet prøve sig selv af i en anden liga, og det giver denne aftale ham mulighed for, og samtidig er det en god handel for Brøndby IF. Samuel har været et godt aktiv for klubben, siden vi hentede ham i 2007, og han har været meget vellidt hos alle. Vi ønsker Samuel held og lykke med det nye kapitel i karrieren, siger administrerende direktør Ole Palmå om dagens transfer.

- Samuel er en utrolig professionel spiller, der altid er velforberedt og i godt humør, så det har været en fornøjelse at arbejde med ham. Jeg tror helt sikkert, at Samuel nok skal gøre det godt i Tyrkiet, udtaler cheftræner Henrik Jensen.

Samuel Holmén udtaler:

- Jeg har været meget glad for at være i Brøndby de sidste tre år. Jeg har haft en dejlig tid og fået mange venner her, og jeg skylder helt sikkert fans, klubben og spillerne en stor tak for tiden i Brøndby og de mange gode oplevelser, udtaler Samuel Holmén.

- Jeg har det sidste stykke tid gerne ville tage det næste skridt i min karriere, og jeg er taknemmelig for, at Brøndby har hjulpet mig videre. Jeg er sikker på, at klubben og spillerne nok skal vise det sande potentiale og få indfriet ambitionerne snart, slutter Samuel Holmén af. 

Det er aftalt mellem klubberne, at transferbeløbet ikke offentliggøres.

Samuel Holmén

Samuel Holmén skifter pr. dags dato til Tyrkiet, efter Brøndby IF og Istanbul B.B. Spor er blevet enige om en transfer. Istanbul B.B. Spor blev nummer seks i den tyrkiske liga i den forgangne sæson.