Remco: Vi glæder os til Vaduz

24.06.2010 12:28

Brøndby IF's første betydningsfulde kamp denne sommer er kvalifikationskampen til Europa League mod FC Vaduz fra Liechtenstein torsdag d. 15. juli kl. 20:00.

Op til den vigtige hjemmekamp spiller holdet en række træningskampe og tager desuden på træningslejr i Holland. Forsvarsdirigent Remco van der Schaaf får sig således et kort besøg i hjemlandet.

Vi glæder os

Først og fremmest er det dog Europa League-kampene, der har Remco van der Schaaf's interesse:

- Vi spillere glæder os utrolig meget til at spille kampene mod Vaduz. Det er jo klart, at det er ekstra sjovt og spændende, når der står point eller europæiske kampe på spil. Vi vil gøre alt for at være helt klar til kamp, så vi kan komme videre i Europa, siger Remco.

FC Vaduz er relativt ukendte i europæisk sammenhæng, og heller ikke hos van der Schaaf vækker navnet FC Vaduz meget genklang:

- Jeg kender ikke FC Vaduz og heller ikke niveauet i den schweitziske division, hvor de spiller. Men vi er Brøndby, og vi skal kunne slå et hold fra Liechtenstein over to kampe, siger van der Schaaf.

Billetinformation til kampen følger senere her på brondby.com.

 Remco jubler

Lad os håbe, at Remco van der Schaaf får meget mere at juble over, når Brøndby IF møder FC Vaduz på Brøndby Stadion torsdag den 15. juli kl 20:00.