29. MARTS 2010 kl. 10:07
UNICEF-kamp i unik kampdragt

Henrik Jensens hjemmebanedebut torsdag eftermiddag bliver en speciel oplevelse på mange måder. Brøndby IF og UNICEF har nemlig valgt Skærtorsdagens opgør til årets UNICEF-kamp, og hele kampdagen vil - ud over tstå i hjælpearbejdes tegn. 

Begivenheden er en markering af samarbejdet mellem Brøndby IF og UNICEF, hvilket bliver angivet på flere forskellige måder. Blandt andet med en helt speciel kamptrøje, som er produceret til lejligheden.

Speciel kampdragt

Brøndby-spillerne vil optræde i en særlig bordeaux kampdragt, og den vil i begrænset omfang være tilgængelig i Brøndby Shoppen fra mandag kl. 9:30. For hver solgt trøje doneres 50 kr. til UNICEF's nødhjælpsarbejde.

Ud over de meget vigtige point vil dagen omhandle UNICEF's hjælpearbejde. Der vil være aktiviteter i Brøndby Kids, og så vil det under hele kampen være muligt at deltage i en sms-lodtrækning om originale signerede spillertrøjer fra kampen. Overskuddet fra sms-lodtrækningen vil gå direkte til UNICEF's hjælpearbejde.

UNICEF vil være til stede på Brøndby Stadion op til og under kampen, hvor der vil være indsamlere og repræsentanter hele dagen.

Brøndby Cares

Ud over de forhåbentlig mange bidrag og trøjekøb til UNICEF-kampen, eksponeringen på brystet af trøjen, som velvilligt er stillet til rådighed af KasiGroup, og de tre sportsambassadørers aktiviteter støtter Brøndby IF årligt UNICEF med to millioner kroner samt en række fundraising-muligheder blandt i den ekslusive UNICEF Lounge.

Du kan læse mere om UNICEF's hjælpearbejde på www.unicef.dk.

 Andersen, Bischoff og Randrup

Her fremviser de tre sportsambassadører den specielle UNICEF-trøje, som Brøndby-spillerne spiller i i Silkeborg-kampen. Trøjen kan købes i Brøndby Shoppen i begrænset omfang fra mandag og vil kun blive brugt til UNICEF-kampen. (foto: Rie Neuchs)