8. MARTS 2010 kl. 08:45
Jatta: Glad for debut

- Det var en fantastisk oplevelse.

Paul Jatta smilede lidt genert, da han efter kampen mod SønderjydskE skulle gøre rede for sin SAS Liga-debut, hvor den unge midtbanemand fortjent blev kåret til "Man Of the Match".

Betale tilbage

- Resultatet var vi selvfølgelig ikke tilfredse med, men jeg synes, at alle på holdet virkelig kæmpede og virkelig gav alt.

- Min egen indsats må andre bedømme; jeg er bare glad for at have fået debut og mærke fansnes opbakning. Det håber jeg at komme til at opleve mange flere gange, fortæller Jatta mens smilet bliver en anelse bredere.

- Det kan måske virke specielt, at jeg starter inde i min debut efter et halvt år i klubben, men jeg har virkelig udviklet mig i det halve år. Æren for den udvikling skal mine holdkammerater og staben omkring holdet have en stor del af; de har virkelig støttet mig og været fremragende til lære fra sig.

- Nu vil jeg så gøre alt hvad jeg kan for at betale fans, stab og holdkammeraterne tilbage med store kampe for Brøndby, afslutter Jatta.

Paul Jatta

Paul Jatta fik SAS Liga-debut i gårsdagens kamp mod SønderjyskE, hvor han blev kåret til "Man Of the Match".