26. JANUAR 2010 kl. 11:45
FBM 1/2010: Morten Duncan Rasmussen solgt til Celtic

Den skotske topklub Celtic FC er i dag blevet enig med Brøndby IF om transferen af Morten Duncan Rasmussen.

Morten Duncan Rasmussens personlige forhold er ligeledes forhandlet, og efter godkendt lægetjek er de sidste detaljer på plads, således at Brøndby IF's topscorer skifter til Celtic med omgående virkning.

Forberedt på salg

- Vi har hele tiden været forberedt på muligheden for at sælge Morten Duncan Rasmussen, hvis økonomien i handlen var den rette, og det er den med denne aftale. Vi har været klar over hans ønske om at prøve sig af i udlandet, og det får han nu mulighed for i den skotske liga hos Celtic FC, forklarer administrerende direktør Frank Buch-Andersen om dagens transfer.

- Morten Duncan Rasmussen har været et væsentligt aktiv for vores trup siden han kom til Brøndby IF i 2006. Han er og har været en meget vellidt spiller både på og uden for banen, og vi ønsker ham alt muligt held og lykke i Celtic, slutter Frank Buch-Andersen af.

Morten Duncan Rasmussen udtaler:

- Det er meget vemodigt, at jeg siger farvel til Brøndby. Jeg skylder alle i og omkring klubben en stor tak for alle de fantastiske oplevelser, jeg har haft i løbet af de sidste fire år.

- Drømmen om at være fodboldspiller i udlandet har jeg haft længe, og den er blevet indfriet med kontrakten i dag. Nu venter der en spændende og stor udfordring i Skotland, som jeg glæder mig til. Jeg er sikker på, Brøndby kommer tilbage i foråret og viser den styrke, som truppen rummer, slutter 24-årige Morten Duncan Rasmussen af.

Det er aftalt mellem klubberne, at transferbeløbet ikke offentliggøres.

Forventninger til årets resultat

Forventningerne til resultat før skat for 2010 er et mindre, positivt overskud.

Læs fondsbørsmeddelelsen her.

Morten Duncan Rasmussen

Morten Duncan Rasmussen skifter i dag til Skotland efter Brøndby IF og Celtic er blevet enige om en transfer.