14. JANUAR 2010 kl. 08:39
Brøndby IF henter landsholdstalent i Norwich

Brøndby IF har skrevet kontrakt med den 17-årige ungdomslandsholdsspiller Dario Dumic. Dario har i det seneste år spillet i Norwich, hvor han har opnået debut med en enkelt kamp på klubbens bedste hold, og klubskiftet glæder talentchef Kim Vilfort.

- Dario er en teknisk dygtig spiller, der både kan spille på midtbanen og i center-forsvaret, hvor han har spillet i sin tid i Norwich og på landsholdet, lyder beskrivelsen.

U18- og U16-dominans

Med Dario Dumics skifte til Brøndby IF, har klubben i alt 3 mand i den U18-landsholdstrup, der i slutningen af Januar drager til Gran Canaria for at spille Copa del Atlantico 2010. Dermed er Brøndby IF bedst repræsenteret af alle på U18-landsholdet.

- Det er et stort klap på skulderen, at vi fortsat får udtaget så mange landsholdsspiller i ungdomsårgangene. På U16-landsholdet, der i slutningen af måneden spiller Aegean Cup i Tyrkiet, har vi også 3 spillere i truppen, og jeg synes, der er rigtig mange talentfulde spillere i de helt unge årgange.

- Det tyder godt, og vi er både glade for og stolte over de mange landsholdsspillere, men vi skal fortsætte arbejdet for konstant at forbedre os på talentområdet, konstaterer det fra talentchefen.

Dario Dumich har trods sin unge alder allerede opnået 17 U-landskampe. Aftalen løber halvandet år.

Vilfort

Talentchef Kim Vilfort glæder sig over de mange unge talenter.