6. JANUAR 2010 kl. 07:30
David Williams solgt

Brøndby IF, North Queensland Fury FC og David Williams er i dag blevet enige om transfervilkår for angriberen, der skifter til den australske klub med omgående virkning.

David Williams har været udlejet til North Queensland Fury FC siden juli 2009, og lejemålet har altså nu udmøntet sig i et permanent skifte.

Transfer

Den oprindelige lejeaftale udløb samtidig med den australske ligas afslutning 31. marts. Aftalen erstattes af en transferaftale, der sikrer David Williams permanent ophold i den australske klub.

Det er aftalt mellem parterne, at økonomien i aftalen ikke offentliggøres.

Bedste tid

David Williams er både glad for skiftet og ked af at forlade Brøndby:

- Jeg er ked af at forlade Brøndby IF, for jeg har haft en virkelig god tid i klubben og i Danmark. Jeg er dog nødt til, at tænke på mig selv, og med skiftet kan jeg se frem til meget mere spilletid på et rigtig godt niveau. Det betyder også noget, at være hjemme igen.

- Tiden i Brøndby er helt sikkert den bedste jeg har haft på mange måder. Det har betydet meget for mig, at jeg blev taget så godt imod af alle, og jeg havde håbet på, at kunne betale tilbage ved at slå igennem for alvor. Det skete ikke, og på den baggrund er jeg meget glad for, at få muligheden i Australien.

- Jeg vil gerne sende en stor hilsen og tak. Alle jeg har haft på besøg i Danmark har været vildt imponeret over fansene, som de kalder nogle af Europas bedste, og at spille foran dem, er en oplevelse man aldrig glemmer. Held og lykke til drengene i truppen og alle dem udenfor også, det har været fedt at være en del af, lyder det fra Williams.

David Williams nåede 52 kampe for Brøndby IF's bedste hold.

Brøndby IF ønsker David held og lykke i sin nye klub.

Williams

David Williams skifter med omgående virkning til North Queensland FC.