2. SEPTEMBER 2009 kl. 09:30
Agger udlejes til SønderjyskE

Tirsdag aften indgik Brøndby IF og SønderjyskE en lejeaftale om Brøndby IF's 20-årige angriber Nicolaj Agger.

Nicolaj Agger er i øjeblikket med U21-landsholdet i Silkeborg, hvorfra han efter landsholdssamlingen drager mod syd og indleder opholdet i Haderslev omgående.

Vigtig kamptræning

Sportschef Anders Bjerregaard udtaler:

- Nicolaj er en dygtig angriber med et stort potentiale, som kan og vil udvikle sig videre. Det får han mulighed for de kommende måneder i SønderjyskE, hvor han forhåbentlig kan se frem til meget mere SAS Liga-spilletid, end der umiddelbart var udsigt til i Brøndby IF i efteråret.

- Vi er rigtig godt dækket ind på de forreste pladser, og det ville blive svært for Nicolaj at spille sig til en fast plads i efteråret, hvor alternativet jo er anden division. Med denne aftale får han forhåbentlig en masse vigtig spilletid på højest mulige niveau i Danmark, hvilket både han, SønderjyskE og vi i sidste ende vil få udbytte af, lyder det .

Nicolaj Agger, der indtil videre har spillet 15 kampe for Brøndby IF's bedste hold, vender tilbage til klubben, når træningen genoptages efter nytår.

Agger

Agger kan forhåbentlig se frem til en masse SAS Liga-spilletid de kommende måneder, hvorefter han igen skal tage kampen op om en plads blandt Brøndby IF's bedste 11.