Kanstrup: Fed fornemmelse

23.08.2009 19:20

- Vi kommer godt fra start og får et hurtig mål, der er med til at give ro i spillet. Jeg synes at vi fortsætter det gode spil fra i torsdags og fortsætter ud af det gode spor vi har sat.

Pierre Kanstrup hygger sig efter kampen - også over at have scoret sit første SAS Liga-mål.

Selvtillidsboost

- Kampen i dag er uden tvivl med til at skyde endnu mere selvtillid i holdet frem mod returkampen i Berlin på torsdag. Vi kommer dertil med gejst, selvtillid og en masse mål i bagagen og selvom det bliver en helt anden kamp dernede, er der ingen tvivl om at kampen i dag bidrager positivt.

- Jeg var noget overrasket over at Hertha ikke havde mere at komme med i torsdags, men det bliver helt sikkert en helt anden kamp dernede. Det gælder for alt i verdenen om for os at holde dem væk.

- For mit eget vedkommende var det mit første SAS Liga mål. Jeg kommer frem til et oplæg og kaster mig bare ind i bolden. Det var en fed følelse at se bolden i mål og høre reaktionen, smiler han.

- Personligt er det endnu et skridt på vejen; jeg synes det går fremad hver dag til træning, og så er det rart at det belønner sig med spilletid.

- Det var godt nok på en noget uvant plads på højrekanten, men med et mål, hvad gør det så, griner Pierre Kanstrup.

Kanstrup

Kanstrup fik spilletid på en uvant plads på den højre midtbane, men gjorde et rigtig godt indhop, der blev kronet med et mål.