18. AUGUST 2009 kl. 11:26
Tobias Mikkelsen skifter til FCN

Brøndby IF, Tobias Mikkelsen og FC Nordsjælland er blevet enige om en transfer af den 22-årige offensivspiller.

Tobias Mikkelsen, der har spillet 35 førsteholdskampe i Brøndby IF skifter med omgående virkning.

Held og lykke

- Tobias har haft svært ved at spille sig på holdet, og det er naturligt at han ønsker mere spilletid. Vi er glade på hans vegne for skiftet til FCN, hvor han forhåbentlig kan få kick-startet sin karierre igen, lyder det fra sportschef Anders Bjerregaard.

- Vi har været meget glade for at have Tobias i truppen, hvor han altid har leveret en professionel og positiv indsats på og uden for banen. Han har en god indstilling til tingene, og vi håber det bedste for ham i hans nye klub, udtaler sportschefen.

Mikkelsen

Tobias Mikkelsen skifter omgående til FC Nordsjælland.