14. JULI 2009 kl. 16:27
Jacob Berthelsen udlejes til AB

Brøndby IF, AB og Jacob Berthelsen er tirsdag eftermiddag blevet enige om en lejeaftale af forsvarsspilleren.

Aftalen løber frem til 31. december 2009.

Udvikling og spilletid

Sportschef Anders Bjerregaard udtaler:

- Jacob er en ung spiller, der har nogle klare spidskompetencer, og som skal fortsætte sin spillemæssige udvikling. Det sker bedst ved at få spilletid på højest mulige niveau, og her er AB en rigtig god mulighed.

- Vi vurderede, at der ikke var udsigt til så megen spilletid i SAS Ligaen i efteråret, men AB spiller med i toppen af første division, og her får Jacob en rigtig god mulighed for at få en masse spilletid på et rigtig godt niveau, lyder kommentaren.

Jacob Berthelsen tiltræder AB omgående.

Berthelsen

Jacob Berthelsen skifter i efteråret den gule trøje og brøndbylogoet ud med AB's grønne overdel plus en ugle.