Gislason: Fuld respekt for beslutningen

03.07.2009 16:08

- Da jeg blev anfører, sagde jeg, at det var en stor ære at bære anførerbindet i en af Nordens største klubber. Jeg har været nu anfører for denne klub i en periode, hvor vi genrejste holdet fra et midterhold til et tophold, og det har været - og er - fantastisk at være en del af. Jeg ser ingen grund til, at vi ikke også tager næste skridt i den kommende sæson, fortæller Stefan Gislason

Cheftræneren og Gislason fortalte på et spillermøde, at det er besluttet at skifte anfører, og det har Stefan Gislason fuld respekt for.

Kæmper for holdet

 - Allerede i vinter var der jo snak om at skifte anfører, og dengang gjorde jeg det klart for Kent, at jeg ikke ville have problemer, hvis han valgte at skifte. Holdet kommer altid først, og derfor har jeg fuld respekt for beslutningen, fortæller den nu tidligere anfører.

- Dengang bad Kent mig fortsætte, og det gjorde jeg selvfølgelig med glæde. Nu har Kent været helt tæt på holdet i et halvt år, og han justerer løbende på nogle ting, hvilket altså også omhandler anførerrollen. Det har jeg det fint med, og det ændrer ikke et sekund ved min indstilling:

- Hver enkelt spiller har et ansvar for fællesskabet, og jeg vil fortsat gøre alt for, at Brøndby skal fortsætte den positive udvikling.

- Derfor er det fuldstændigt udramatisk for mig, at der skiftes anfører nu. Jeg udfylder den rolle, træneren mener, jeg gør bedst for holdet, og selv om det da vil krible lidt i mig, når den nye anfører griber mikrofonen efter en pokal- eller en ligasejr og takker fansene for den altid fantastiske opbakning, så betyder det intet i de 90 minutter en kamp varer. Indsatsen vil være den samme, slår Gislason fast.

- Hvis vi vil være med i mesterskabskampen - og det vil vi - er kravet simpelt: Alle i truppen skal yde 100 procent, uanset om man har anførerbind på, hvor man spiller på banen eller om man kæmper for en plads på bænken. Sådan har det altid været for mig, med eller uden anførerbind, runder Gislason af.

Stefan Gislason

Stefan Gilsason er klar til at yde 100 procent i den kommende sæson.