Kent: Alt gik galt

18.05.2009 08:50

Det var en meget skuffet cheftræner, der mødte pressen efter nederlaget til FCK søndag aften.

- Vi laver for mange fejl og så er det svært at vinde en fodboldkamp. Især med en start som i dag, hvor vi er bagud efter to minutter, forklarer Kent Nielsen.

Havde det svært i alle kæder

- Fejlene ærgrer mig selvfølgelig, for vi var virkelig opsatte på at leverer et godt resultat herinde, og vi ville gå efter sejren.

- Efter deres scoring forsøger vi at komme tilbage, men har det svært. Første halvleg minder dog meget om tidligere kampe mellem de to hold; masser af fight og ikke så mange chancer.

- I anden halvleg lukker de kampen med 3-0-målet, og derefter er der ikke meget at stille op. Men generelt havde vi det svært i alle kæderne i dag.

- Det er sådan en kamp, som bare har lyst til at glemme, og det er da også vigtigt, at vi ikke pludselig begynder at ændre noget. Vi træner på samme måde i dag, end som hvis vi havde vundet.

- Men det er klart, at vi ikke er ligeglade med at tabe så stort; vi skal bare fokuserer på, at det var i én kamp, at det gik skidt. Det er ikke en tendens, og det skal vi holde fast i.

- Det blev en af de kampe, hvor alt hvad der kunne gå galt, gik galt. Det illustrerer tre skader på 46 minutter vist meget godt. Det er endnu ikke til at sige, hvor slemt det er med dem, men jeg er umiddelbart optimistisk, afslutter Kent Nielsen med hentydning til, at både van der Schaaf, Thomas Rasmussen og Morten Duncan Rasmussen måtte udgå med skader.