Billetkøb på kampdage forbedres

16.03.2009 14:33

Små 20.000 tilskuere havde søndag aften fornøjelsen af at overvære UNICEF-kampen på Brøndby Stadion. Kampen endte som bekendt med en 2-0 sejr til hjemmeholdet, der nød godt af en fantastisk opbakning kampen igennem.

Et antal tilskuere nåede dog beklageligvis ikke ind til kampstart og enkelte måtte endda vente til et stykke ind i første halvleg, før de var på plads. Årsagen er en kombination af flere ting med et svigtende dankort-system som hovedelement.

Omgående forbedringer

Billetsalget var flyttet til en samlet bod med alle faciliteter, hvilket skulle optimere arbejdsgangen og muligheden for at købe billet på dankort. Paradoksalt nok var et svigtende dankort-system medvirkende til at besværliggøre billetsalget.

I perioder tog enkelt-transaktioner op til 5 minutter, og kombineret med et meget stort antal billetkøbere på dagen oplevede flere desværre voldsomme forsinkelser ved billetkøbet.

Samtidig var billetboden bag Nordea lukket og salg af billetter til gæsteholdets fans midlertidigt flyttet til den store billetbod. Dette var en engangsforteelse og allerede til næste hjemmekamp vil der åbnes for salg bag gæsteholdets afsnit.

Det skulle have været forbedringer for billetkøbere, men endte med det modsatte og vi beklager naturligvis de gener dette måtte have afstedkommet.

Til næste hjemmekamp, som afvikles 5. april mod Esbjerg fB vil der være mærkbare forbedringer omkring ovenstående. Følg med på brondby.com for nærmere information op til kampen.

Køb din billet på forkant   

Det resterende forårsprogram på Brøndby Stadion byder ud over Esbjerg fB på kampe mod AaB i både pokal og SAS Liga, OB, Randers FC, FC Midtjylland og flere andre store kampe. Der er lagt op til et tæt opgør i toppen af SAS Ligaen, og det må forventes at der kommer rigtig mange gæster på Brøndby Stadion.

Du kan sikre dig billet allerede nu og i øvrigt altid undgå billet-kø på Brøndby Stadion. Dette kan gøres på flere måder:

Tribunen

Jallow jubler til en fyldt tribune. Forårets kampprogram byder på mange spændende opgør på Brøndby Stadion, og mange tilskuere kan forventes. Billetmulighederne på kampdagen forbedres, men det tilrådes altid, at sikre sig plads på forhånd.