3. MARTS 2009 kl. 09:26
Elanga: Så må vi vinde i Herning

- Det var en hård kamp med masser af nærkampe og fuld fart fra start til slut, fortæller Joseph Elanga efter kampen mod FC København. 

- Jeg føler egentlig, at det er rimelig små ting der afgør kampen. Vi mangler lige den sidste skarphed i de afgørende afleveringer, så vi kommer ikke frem til så mange afslutninger, som vi burde, lyder det.

OK defensivt 

- Defensivt synes jeg at vi havde godt fat. I 1. halvleg er de kun farlige omkring dødbolde og sådan er billedet også i store dele af 2. halvleg. De skifter nogle friske folk ind, som får skabt noget mere ? desværre også et mål. Så her manglede også lidt skarphed.

- Spillemæssigt var det ikke den store oplevelse, men sådan er det tit med årets første kamp. Og når det samtidigt er et topbrag som dette, er fighten ofte i højsædet. 

- Det er klart, at vi alle havde sat næsen op efter 3 point, så skuffelsen er enorm. Men fra i morgen er fokus på næste kamp, fortsætter han.

- Vi skal bruge ugen på at justere nogle ting; både offensivt og defensivt. Som sagt mener jeg ikke at der mangler meget, selvom det måske så sådan ud. Vi må bare arbejde benhårdt, så vi henter 3 point på søndag i Herning, afslutter Elanga konstaterende.

Flyvende

Elanga vinder en hovedstødsduel. Generelt stod defensiven godt i mandagens topkamp, hvor de hvidklædte var sjældne gæster foran Brøndby-målet. Det samme kan dog siges med modsat fortegn i en chancefattig kamp.