Kent: Vi skal være bedre offensivt

02.03.2009 22:26

- Jeg er først og fremmest ærgerlig over resultatet. Efter en 1. halvleg som ikke er helt god, får vi arbejdet os ind i kampen i 2. halvleg, fortæller Kent Níelsen efter kampen mod FCK, og fortsætter:

- Og da det ligner en 0-0-kamp med få minutter igen, scorer de så. Herefter satser vi alt hvad vi kan, men det rakte desværre ikke, lyder cheftrænerens konklusion.

Intenst opgør

- Det er positivt, at vi kan slide os ind i kampen, og det må vi så tage med os videre frem. Kampen var jo ikke ligefrem smuk, men meget intenst fra begge sider. Spillet skal nok blive bedre. Nu er vi i hvert fald kommet i gang.

- Spillerne forsøgte ellers at spille det gode fodbold; måske endda for meget, for især i 1. halvleg forsøgte vi for tit med den afgørende, hurtige aflevering - frem for at få rykket kæderne med frem.

- I pausen skifter vi Jallow ind for at lægge mere pres på på deres bagerste kæde og det lykkes faktisk fint. Desværre er vi ikke helt skarpe på den sidste tredjedel af banen, men det var FCK nu heller ikke og det lignede vel egentlig også en typisk 0-0-kamp.

- Nu ser vi fremad. Vi skal selvfølgelig fortsætte med bygge på i det offensive spil, for vi har store evner her og det kommer også. Jeg er på ingen måde bekymret; bare ærgerlig over resultatet, runder Kent Nielsen af.

 Jallow

Kent Nielsen er tilfreds med Jallows indsats, der gav mere pres på modstanderen end de første 45 minutter. Mål blev det dog ikke til for Jallow i denne omgang.