2. FEBRUAR 2009 kl. 16:30
Brøndby IF styrker defensiven

Brøndby IF har netop indgået en lejeaftale med Burnley FC om spilleren Remco van der Schaaf. Aftalen gælder sæsonen ud. Remco, der mandag var i Danmark for at underskrive aftalen, træner med for første gang torsdag, og rejser med resten af truppen til Marbella på næste uges træningstur.

Defensivspilleren har tidligere spillet for blandt andet PSV Eindhoven, Vitesse og det hollandske U-21 landhold.

Masser af erfaring

- Jeg er glad for, at jeg repræsenterer Brøndby frem til sommer. Jeg ved, at klubben er inde i en spændende periode, og jeg håber, jeg kan give mit bidrag til holdet, så vi kan bevare det gode udgangspunkt for forårssæsonen, smiler Remco van der Schaaf. 

- Jeg kan spille på midtbanen og pladserne i forsvaret. Jeg ved, at konkurrencen er hård i Brøndby-truppen, så jeg skal virkelig give den en skalle til træningssessionerne, hvis jeg skal have en chance for at komme på holdkortet. Det er kun med til at sætte mig ekstra op, forklarer Remco.

Remco van der Schaaf fylder 30 år i næste måned, og Brøndby IF's cheftræner, Kent Nielsen, er glad for at få rutineret spiller forud for et spændende forår.

- Aftalen med Remco bidrager til konkurrencen i truppen. Derudover får vi endnu en streng at spille på i defensiven, forklarer Kent Nielsen om Remco's skifte til Brøndby IF.

- Han er en erfaren spiller, der blandt andet har spillet flere Champions League-kampe. Han kan uden tvivl tilføre vores trup en masse rutine, som vi får brug for i den forestående forårssæson.

- Ud over hans spillemæssige kvaliteter er han som person, en der kan præge truppen på både og uden for banen i en positiv retning. Så han kan blive en spændende spiller for os, slutter Kent Nielsen. 

Aftalen omfatter desuden en købsklausul.

Remco van der Schaff

Remco van der Schaaf træner for første gang med sine nye holdkammerater på torsdag.