16. JANUAR 2009 kl. 09:00
Jan Frederiksen skifter til Brøndby IF

Brøndby IF forstærker truppen med den danske ligalandsholdsspiller Jan Frederiksen, der efter godkendt lægetjek tiltræder i Brøndby IF den 1. juli 2009.

Den 26-årige forsvarsspiller, der har spillet 15 landskampe for diverse danske ungdomslandshold, skifter til Brøndby IF på en tre-årig kontrakt.

En drøm går i opfyldelse

- Jeg er stolt over at repræsentere Brøndby, og jeg ser meget frem til at starte, kommer det med smil fra Jan Frederiksen, minuttet efter at kontrakten er skrevet under.  

- Jeg har stået på Faxe-tribunen, da jeg var ung og heppet på de blågule, så det er en drøm, der går i opfyldelse, fortæller Jan Frederiksen.

- Jeg har prøvet forskellige ting i min fodboldkarriere. Jeg røg til hollandsk fodbold som 19-årig, og det er noget der giver én hår på brystet, når man forlader venner og familie for at forfølge sin drøm.

Med mere end 100 kampe i SAS Ligaen for forskellige hold har Jan Frederiksen allerede hentet erfaring på højeste niveau.

- Det er klart, at jeg har samlet en masse sammen fra de forskellige klubber, jeg har spillet i. Men jeg håber på, at jeg kan udvikle mig endnu mere i Brøndby. Der bliver stillet store krav i en klub, der spiller med om topplaceringerne, og det vil skærpe mig som fodboldspiller.

- Jeg kender ikke Kent Nielsen, men jeg har hørt mange positive ting om ham, og jeg er sikker på, han kan lære mig en masse, fortæller Frederiksen om Brøndby IF's nye træner.  

- Det er klart, at jeg skal kæmpe for at få spilletid. I min verden er Thomas Rasmussen Danmarks bedste venstreback, så jeg er indforstået med min rolle på holdet. Dermed ikke sagt, at jeg lægger mig ned. Tværtimod vil jeg give den gas til træning og imponere trænerne. Så håber jeg, at jeg får chancen på et tidspunkt, slutter Jan Frederiksen.

Jan Frederiksen bliver hentet på en fri transfer fra Randers FC.


Spillerfacts

Navn: Jan Frederiksen
Født: 20. juni 1982
Højde: 181 cm.
Vægt: 70 kg.

Tidligere klubber

Lyngby FC
Excelsior
FC Midtjylland
Herfølge BK
Randers FC

Jan Frederiksen

Jan Frederiksen skifter til Brøndby IF den 1. juli 2009 på en tre-årig kontrakt.