1. JANUAR 2009 kl. 18:46
Brøndby Kids

Danmarks sjoveste klub for børn, der holder med Brøndby IF. Som medlem får du adgang til masser af aktiviteter, hvor du kommer tættere på spillerne og klubben - både på nettet og på Brøndby Stadion. Så er dit hjerte blåt og gult, er Brøndby Kids lige noget for dig.

Brøndby Kids loungen og Apollo Park åbner 2 timer før kampen. Du kan læse mere her.

Apollo Park er opstillet i området ved Brøndby Gymnasium. Her kan du teste, hvor hårdt du skyder, hvor hurtigt du dribler og om du kan sparke præcist til bolden, selv om dine venner står og kigger på. Du kan også øve dig i at skrue bolden over en frisparksmur i bedste Beckham-stil eller i at heade kuglen i nettet.

I Brøndby Kids loungen kan medlemmer hænge ud med de andre Brøndby Kids og for eksempel spille, tegne og hygge - når du lige trænger til en pause fra strabadserne.

Brøndby Kids familiecenter