12. DECEMBER 2008 kl. 09:27
Træningsinformation

I Brøndby IF er træningen åben for alle året rundt. I størstedelen af sæsonen foregår træningen på bane 3, ved siden af Brøndbyernes Idrætsforenings klubhus bag Brøndby Stadion. Ved frost i banen trænes der hovedsageligt på kunstgræsbanerne (markeret som bane 9 og 10), alternativt i den overdækkede hal.

Træningen kan også flyttes til bane 26 på den anden side af motorvejen. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at spørge i receptionen på Brøndby Stadion. Bemærk at dele af eller hele træningen også kan placeres i det lukkede styrketræningslokale på Brøndby Stadion.

Under træningen må træningsbanen ikke betrædes. A-truppens træningsbolde, veste, kegler og andet udstyr må ikke benyttes af andre end spillere og trænere fra A-truppen.

Efter træningen er det muligt at få autografer fra spillere og trænere, samt få taget billeder. Spillerkort og holdkort kan købes i Brøndby Shoppen. Prisen for et spillerkort er 10 kr. - holdkortet koster 20 kr.

baneoversigt

A. Brøndby Stadion. D. Klubhus. B. Idrættens Hus. C. Brøndby-Hallen. E. Træningshal. 9 og 10. Nye kunstgræsbaner. 27. Kunstgræsbane. Se komplet baneoversigt her.

Interviews

I forbindelse med træningssessioner er det muligt at lave korte interviews med spillere og trænere efter træningen på træningsbanen eller i foyen på Brøndby Stadion. Vi henstiller til, at interviews, hvor der optages levende billeder, foregår med Brøndby IF's tv-vægge i foyen som baggrund.

Større interview-ønsker med spillere og trænere er forbeholdt pressen og skal aftales på forhånd og i god tid med kommunikationsafdelingen.

Vær opmærksom på at træningstiderne kan ændres, så følg løbende med under punktet Træningstider her på brondby.com.