Køhlert: Nu handler det om point

21.11.2008 13:57

- Vi har tre kampe tilbage, og jeg mener det er realistisk at hente mindst 6-7 point. I dét regnestykke er der tre point i Haderslev lørdag, så det er succeskriteriet før kampen.

Tom Køhlert ser frem mod lørdagens kamp, hvor han forventer en hård udekamp, der kræver fuld fokus hvis kriteriet skal mødes.

Lukker af

- Vi skal være påpasselige og lukke af. Senest vi spillede i Haderslev fik de for mange chancer, og det skal vi undgå denne gang. Det var en noget speciel kamp, og sikkert underholdende at overvære, men denne gang skal vi lukke bedre af, lyder det.

- Jeg forventer, at SønderjyskE igen står godt på banen og taktisk er forberedt på os - lige som sidst vi mødtes. Det kan godt blive et hårdt og intenst opgør, forventer cheftræneren.

Lørdagens kamp kan igen bringe de blågule på en, måske midlertidig, førsteplads, men det spekulerer cheftræneren ikke i.

- Vi har tre kampe tilbage i år og altså 9 point at spille for, og det er opgaven i de sidste kampe; vi skal være med helt i toppen, når foråret kommer. Vores pointhøst er allerede nu så god, at vi normalt ville ligge nummer 1, men vi må også konstatere, at de to andre hold i top 3 har været dygtige til at hente point, lyder det.

- Spillerne har generelt gjort en rigtig god indsats i efteråret. Vi har ikke tabt de seneste 9 kampe. Den indstilling skal holdes lørdag og de følgende to kampe, slår Køhlert fast.

Køhlert

Køhlert ser frem mod opgøret i Haderslev, hvor cheftræneren forventer en intens kamp i det kolde vejr.