14. NOVEMBER 2008 kl. 11:13
Peguero stopper

Peguero Jean Philippe må desværre indstille sin fodboldkarriere.

Den sympatiske haitianer fik debut den 8. august 2006 og nåede at spille fire kampe for Brøndby IF.

Bruskskade

I sin fjerde kamp for Brøndby IF blev angriberen skadet i knæet og måtte holde en pause fra fodbolden i næsten 8 måneder. 

Efter en veloverstået operation og genoptræningsperiode fik Peguero et par kampe for Brøndby IF's 2. divisionshold, hvorefter han blev udlejet til San Jose Earthquackes frem til 31. juli i år. Under opholdet i San Jose udviklede en bruskskade i knæet sig, der har vist sig så omfattende, at det ikke er foreneligt med en professionel fodboldkarriere.

Peguero er blevet undersøgt både i Danmark og i USA, og der er desuden indhentet en second opinion fra en uafhængig knæspecialist, der desværre bekræfter konklusionen.

Stor personlighed

Sportschef Anders Bjerregaard ærgrer sig over at måtte sige farvel til angriberen.

- Vi og Peguero har forsøgt os på alle måder, men må desværre konstatere, at der ikke er mere at gøre. Peguero er erklæret fodboldinvalid, og vi har sagt farvel, selv om han stadig er tilknyttet klubben frem til næste sommer.

Peguero nåede at spille 4 kampe og score to mål for Brøndby IF.

- Jeg føler virkelig med ham. Han er et fantastisk menneske, der altid påvirker sine omgivelser positivt, og det har virkelig været en fornøjelse at have ham i truppen. Selv om han startede godt, fik han desværre aldrig vist sit fulde potentiale i Brøndby, og det ved jeg, han selv er ked af, fortæller sportschefen.

- Nu er der dog kommet vished, og forhåbentlig er det med til at hjælpe Peguero videre, ligesom vi naturligvis støtter alt det vi kan. Vi ønsker ham held og lykke fremover, lyder det fra sportschefen. 

Peguero

Peguero Jean Philippe skrev under med Brøndby IF 25. juli 2006. Dagen efter indtog han træningsanlægget med store smil og masser af prøver på sine evner med den lille runde.

Mål

Det startede godt. To mål i 3 SAS Liga-kampe og en enkelt optræden i europæisk sammenhæng blev det til i gult og blåt.

Mål

Her jubler Peguero sammen med Thomas Rasmussen.

Tomlen op

I kampen mod Viborg scorede Peguero et fantastisk mål kort før tid. Desværre blev han samtidig tacklet hårdt fra siden, og så måtte han bæres fra banen. Selv i store smerter formår haitianeren dog at sende en hilsen til fansene, der taktfast råber "Haiti, Haiti" som hyldest til den populære spiller.

Come back

Peguero nåede at få come back og spillede et par kampe for Brøndby IF's 2. divisionshold, før han blev udlejet til San Jose Earthquakes. Han kom sig dog aldrig over den bruskskade han fik i knæet under sit ophold i USA og må nu trække sig fra topfodbold.

Thanks for everything, Pedro! Du vil blive savnet i blåt og gult!