Billeder fra Holstebro

31.10.2008 10:12

Brøndby IF sikrede sig torsdag aften videre adgang i pokalturneringen, og Køhlerts tropper er således med i hatten, når der fredag kl. 12 trækkes lod til kvartfinalerne.

brondby.com var til stede, da Holstebro gav kamp til stregen. Se billeder fra kampen herunder.

Billeder fra Holstebro

Maskotter

Holstebro havde lagt op til en festaften, og før kampen var der underholdning for alle pengene for de næsten 3.500 tilskuere. Med på banen var også nogle maskotter fra værtsklubben.

Sammenhold

Samling før kamp.

Madsen

I dagens anledning var Peter Madsen udnævnt som anfører, og det startede godt. De første 10 minutter var Brøndby hurtige i boldomgangen, men lidt efter lidt fik banen og en godt kæmpende modstander sat sit præg på kampen.

Mus

Holstebro kæmpede godt. Her er det Mustafa Hassan ("Mus"), der følges tæt af en blåhvid.

Tobias

Tobias Mikkelsen i fremdrift. Det var ikke meget den letbenede midtbane fik ud af anstrengelserne i den sidste halve time af første halvleg.

Bænken

Fra bænken kunne Tom Køhlert konstatere, at indsatsen i første halvleg ikke levede op til standarden, men det blev der gjort noget ved i pausen..

Jallow

Ousman Jallow blev bl.a. sendt på banen og fra anden halvlegs start var der en helt anden fart over det blågule pasningsspil. Det blev aldrig helt godt, men spillet efter pausen viste trods alt, at SAS Liga-holdet havde et par ekstra gear.

Mållow

Jallow brugte mindre end to minutter på at score to gange, og så var kampen vendt og reelt afgjort.

Akharraz

Mod slutminutterne fik Osama Akharraz debut, da han blev sendt på banen i stedet for Kasper Lorentzen.

Akharraz

Akharraz fik lidt over 10 minutter på banen og viste flere gange prøver på den sublime teknik.

Tak

Kampen sluttede 1-2, og således kunne Brøndby-spillerne takke de mange fremmødte fans. Et imponerende skue torsdag aften i det jyske - fantastisk med alle de medrejsende og jyske fans!

Farvel

Dagens mand fik en speciel tak, og han kvittede med en klapsalve til de små 1.000 fremmødte Brøndby-fans.