Billedindtryk fra FC Haka-kampen

29.08.2008 09:19

Brøndby IF gik sikkert videre til UEFA Cuppens første runde med 2-0 sejren over FC Haka torsdag. Målene blev sat ind i første halvleg - først af Peter Madsen og siden af Samuel Holmén.

Med scoringerne i første halvleg dalede tempoet, og Brøndby IF kunne køre kampen sikkert hjem uden at bruge for mange kræfter. Se indtryk fra kampen herunder.

Samuel Holmén

Samuel Holmén med en koncentreret aflevering.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen i hovedstødsduel med en finne. Lorentzen startede på den offensive midtbane, hvor han fordelte boldene til Peter Madsen og Martin Ericsson.

Peter Madsen

Og netop Peter Madsen kunne sætte hans fjerde scoring ind i to kampe, da FC Hakas forsvar kiksede gevaldigt.

Martin Ericsson

Martin Ericsson var den anden angriber i gårsdagens kamp. Svenskeren er for alvor ved at komme tilbage efter en skade.

Daniel Wass

Brøndby IF's hurtige højreback havde flere gode rush op af kanten.

Jacob Berthelsen

Jacob Bethelsen kom ind i anden halvleg og hopper her højest ved et sjældent Haka-hjørnespark.