28. AUGUST 2008 kl. 22:12
Køhlert: Acceptabelt

- Vi prøver at spille med lidt tempo i starten, og første halvleg er vel acceptabel, hvor vi får scoret to mål, forklarer Tom Køhlert efter kampen mod FC Haka i UEFA Cuppen.

- I pausen siger vi til spillerne, at de skal sætte tempoet ned, så de ikke bruger for mange kræfter. Vi spiller jo en vigtig kamp på søndag, og det ville være dumt, hvis nogle bliver skadet i dag, fortæller Køhlert med en henvisning til F.C. København-kampen.

Samme ansigter søndag

- Jeg ville ikke kalde det en walk over, men dagens kamp skulle bare overstås. Vi har et godt udgangspunkt med fra Finland, og i anden halvleg forsvinder den sidste nerve ud af kampen.

- Nu gælder det kampen mod F.C. København, og vi kommer nok til at se nogle af de samme ansigter igen, som spillede i dag. Alle ved, hvad det drejer sig om, og vi forventer en dramatisk kamp med hårdt tempo og mange nærkampe, hvor alle skal være fokuserede, lyder det træner Køhlert.