Rasmussen: Opbakning vigtig

04.08.2008 12:44

- Randers var svære at spille mod, selvom vi kommer godt fra start. Lige nu er det svært at sætte ord på hvilke følelser man står med, for det er selvfølgelig en kæmpe skuffelse.

- Vi bliver straffet af et hold der har masser af gejst og selvtillid, hvor vi selv leverer en ringe præstation, og så på hjemmebane, lyder det fra Thomas Rasmussen, der ikke kun var skuffet over holdets indsats.

Vinder og taber sammen

- Når det er sagt ærgrer jeg mig også lidt over at snoren er så kort hos dele af vores fanskare. Efter en forfærdelig sæson har vi fået en rigtig god start med 4 sejre i træk, og så havde jeg nok håbet, at der skulle mere end en enkelt halvleg til, før kreditten var brugt op.

- I truppen taber og vinder vi kampene sammen, og sådan har jeg det også med fansene: Vi vinder sammen og taber sammen. Sidste sæson beviste de, at de med afstand er landets bedste og de viste hvordan man bakker op i modgang. Jeg tror vi kommer til at spille med helt i toppen, men det kræver at alle gør deres bedste, også i kampe hvor vi møder modgang, lyder opfordringen. 

- For os spillere handler det om at kigge indad efter i går. Man må sige at vi har fået armene ned og der er ingen tvivl om at denne kamp nok skal gøre os klogere. Vi skal se indad hver i sær, og finde frem til hvorfor vi svigtede i dag, for der er ingen der kan være indsatsen bekendt.

- Vi vil jo gerne være med hvor det er sjovt at være, og det betyder altså at der skal arbejdes hårdt hver eneste gang. Ingen skal være i tvivl om, at vi alle vil gøre alt for at vinde i år, slår Rasmussen fast.

opbakning

Danmarks bedste fans har gang på gang vist, hvordan man bakker op i med- og modgang. I går var mere end 15.500 mødt op på Brøndby Stadion.