3. AUGUST 2008 kl. 20:13
Nederlag mod Randers FC

Det var en af de dage, hvor alt, der kunne gå galt, gik galt for Brøndby IF, og det profiterede et effektivt Randers-mandskab af. Med en stærk defensiv og koldblodighed foran mål kunne de tage sejren med hjem fra Brøndby Stadion.

De 15.453 tilskuere blev vidne til en mærkelig kamp, hvor Brøndby IF i størstedelen af kampen var spilstyrende, men Tom Køhlerts tropper kunne ikke komme frem til chancer.

Godkendt start

Brøndby IF kom egentlig ganske godt fra start, og de havde bolden meget af tiden. Rytmen blev dog slået en smule i stykker allerede efter lidt mere end 10 minutter, da Jon Jönsson måtte udgå med en skade efter en nærkamp med Randers FC's Marc Nygaard.

Morten Duncan Rasmussen og Jan Kristiansen kom frem til et par løse afslutninger, men det blev aldrig for alvor farligt. Bagude havde backlinjen og Stephan Andersen også fint styr på de to Randers FC-angribere, hvor Bedi Buval kun en enkelt gang slap fri, men Samuel Holmén og Daniel Wass fik i fællesskab erobret bolden.

Det lignede 0-0 ved pausen indtil 44. minut, da Carsten Fredgaard sendte et drømmehug ind bag Stephan Andersen. Efter en nærkamp i siden af feltet dumpede bolden ned ude i venstre side, og her fra helflugtede Carsten Fredgaard bolden i en bue over Stephan Andersen og ind i fjerneste målhjørne. Kort efter var Samuel Holmén tæt på at udligne, men bolden gik i sidenettet.

Skidt anden halvleg

Scoringen var ikke helt fortjent efter de første 45 minutter, men den lammede Brøndby IF-spillerne til anden halvleg. Randers FC sad på spillet efter pausen, og Brøndby IF havde store problemer med at få spillet til at glide.

Langsomt fik Brøndby IF lidt bedre fat igen, og Kasper Lorentzen kom frem til et godt langskud, mens David Williams og Samuel Holmén i fællesskab var tæt på i to omgange. David Williams forsøgte en gang mere, men bolden ville bare ikke ind i dag for Brøndby IF.

Herfra begyndte det igen at gå galt. Bedi Buval havde efter 70 minutter en friløber, som han dog kiksede, men han var skarp, da han fem minutter senere udnyttede, at en aflevering tilfældigt ramte Stefan Gidslason og skaffede ham en friløber.

Inden uret nåede 80 minutter, lukkede og slukkede Tidiane Sane kampen med scoringen til 3-0. Carsten Fredgaard gled igennem i venstre side og lagde bolden skråt tilbage til Tidiane Sane, som let lagde bolden ind i det lange hjørne.

Det hele sluttede 3-0 på en dag, hvor intet fungerede for Brøndby IF.