Trefoldigt comeback i aften

07.05.2008 13:50

Der er udsigt til spilletid fra start for Morten Duncan Rasmussen, når Brøndby IFs 2. divisionshold gæster lokalrivalerne fra Glostrup FK.

Det er selvsagt noget, den unge angriber glæder sig voldsomt til efter en længere skadespause grundet en fibersprængning i det ene baglår.

En halvleg hver

- Det bliver rigtig fedt, og jeg glæder mig til at spille lidt rigtig fodbold igen. At det bliver på 2. holdet betyder mindre, for jeg er bare glad for, endelig at kunne spille igen, lyder det fra en ualmindeligt kortklippet Duncan.

- Det er gået godt, og jeg føler mig helt klar. Det er klart, at man skal i gang, men jeg forventer ikke, at der går længe før jeg er på toppen igen. Nu handler det dog mest om, at få græs mellem knopperne i den tid jeg får på banen, smiler angriberen.

Det bliver i udgangspunktet til en enkelt halvleg for Duncan, for der er udsigt til endnu et angriber-comeback i aftenens kamp.

- Ja, vi har også Nicolaj Agger med, og jeg regner med at give dem en halvleg hver, fortæller cheftræner Peer F. Hansen.

- Det er jo en gave fra himlen, at de to er klar igen. Det er to dygtige angribere, der begge vil trænge sig hurtigt på til SAS Liga-holdet, men i første omgang tager vi den med ro. Vi har også Trond Andersen i truppen, og der er ingen grund til at risikere noget med nogen af de tre spillere, fortæller Peer F. Hansen.

Duncan

Duncan glæder sig til aftenens kamp hvor han, sammen med Nicolaj Agger og Trond Andersen kan se frem til come back.