Daugaard: Det handler om trofæer

02.05.2008 09:55

- Sejren i dag, bringer os fra en skidt sæson til en acceptabel sæson, anderledes kan det vist ikke siges, konstaterer Kim Daugaard stille og roligt.

- Vi meldte klart ud fra start at vi ville gå efter pokalen, og nu står vi så med den her. Det er sådan det skal være i Brøndby: Vi vil vinde de turneringer vi stiller op i, og i år vandt vi én af de to nationale trofæer.

Starter flot

- Når man ser på kampen som sådan, så starter vi de første 25 minutter flot, men hver gang vi kommer foran , bliver vi underligt bange for at de skal score. Da de scorer til 2-2, tænkte jeg bare at det var godt nok et rigtigt skidt tidspunkt, men vi formår alligevel at sætte os ud over det  og score det afgørende mål. Det viser alt om, hvor dette hold er mentalt, konstaterer Daugaard.

- Nu skal jeg jo så til at tænke nogle tanker om hvad jeg skal. Efter at have haft en del skader hvor jeg har måttet træne for mig selv, er jeg nu ovenpå igen. Jeg træner med hver eneste gang og jeg føler at jeg er helt klar nu.

- Om det så bliver til en kontrakt  forlængelse til sommer må tiden vise. Jeg føler mig klar nok til det er klart at tanken om Europa også trækker. Det er det som hele klubben er gearet til, så dagens sejr er helt sikkert noget af en forløsning for os alle. Men også et bevis på, at rygtet om vores død er stærkt overdrevet, smiler han, og tilføjer: Men det ved de jo godt.

- Nu skal vi glæde os over at der skal endnu et årstal på titel-væggen, og at vi har vundet pokalen til ejendom. Det er ikke så skidt igen, runder den rutinerede midtbanespiller af.

Daugaard

Kim Daugaard har prøvet det mange gange før med Brøndby IF, men i år var alligevel lidt specielt for den garvede spiller. Her ses han sammen med Mark Howard, Morten Cramer og Martin Retov efter pokalen var hentet hjem.