Anføreren: Ubeskriveligt!

02.05.2008 09:43

- Det var en god pokalfinale, som det var helt fantastisk at deltage i.

- Selvom vi får hentet vores føring to gange er jeg aldrig bange for at det ikke skulle lykkes. Jeg følte at vi var i god kontrol, selvom vi gav Esbjerg meget plads til tider, og fra første fløjt følte jeg, at den ville komme hjem, smiler Stefan Gislason efter en fantastisk kamp på midtbanen.

Hæver niveauet

- Det mærkværdige er at vi efter vi har scoret ikke bare fortsætter det spil der havde ført til scoringen. I stedet  går vi tilbage i banen, hvor vi skulle have fortsat med at presse spillet. Efter hver udligning hæver vi dog niveauet, og det er absolut ikke ufortjent at vi vinder.

- Det er en utrolig vigtig sejr for klubben, og for mig personligt det største i min karriere. Vi har nu vundet en titel, men i en klub som Brøndby må vi aldrig stille os tilfreds med en 9. plads. Vi skal bruge de sidste 6 kampe til at bringe os op i tabellen, men selvfølgelig betyder sejren at vi på mange måder har reddet sæsonen.

- Vi havde sat som mål at vi skal ud i Europa og spille til næste år, og det mål er nu nået, slår anføreren fast.

- Jeg håber supporternes aften var god, det har de fortjent. Der findes ikke nogle bedre end dem. De har hængt ved os i hele sæsonen, også i den lange periode hvor der er gået skidt, hele tiden har de været der, og jeg er glad for at kunne takke dem personligt efter kampen.

- Det er ubeskriveligt at kunne hæve en pokal som anfører, og så i den første sæson. Det er som sagt det største jeg har oplevet, men vi skal mere endnu, vi skal fortsætte så vi kan komme tilbage hvor vi skal være, helt til tops.

- Vi er her for at vinde, og i dag var et bevis på at vi kan og vil!

Gislason

Stefan Gislason fyldte meget på midten og deltog både i opbygning og oprydning. Anføreren gik forrest og var her, der og alle vegne i en kamp hvor netop slaget på midten blev afgørende.