Nyhedsmail nr. 6/2008

Stor dag i Brøndby Kids

Igen på søndag venter en stor dag i Brøndby Kids. Vi har mange spændende ting på programmet og glæder os til at tage imod jer.

Vores Bronzepartner fra EA-Games afholder en FIFA Street konkurrence på X-Box i Brøndby Kids Loungen, hvor du kan vinde din helt egen X-BOX. Du har stadigvæk et par dage til at øve dig i, hvis du vil vinde en X-BOX. 

Gratis frugt
Brøndby Kids har fået en ny partner. Fremover vil Citibank være Bronzepartner i Brøndby Kids.
For medlemmerne kommer dette til at betyde gratis frugt i Brøndby Kids Loungen.

I fremtiden vil der være et stykke gratis frugt til de første 250 medlemmer, der viser deres medlemskort i Brøndby Kids Loungen på kampdage.

Du vil på søndag få mulighed for at møde nogle af spillerne til autografskrivning i Brøndby Kids Loungen, du kan spille bordfodbold og airhockey. I Apollo Park vil der være mulighed for at tage teknikmærke og prøve en masse andre sjove ting.
 

Vores hjemmeside
På vores hjemmeside www.brondby.com/kids sker der løbende en lang række aktiviteter. Du kan altid deltage i konkurrencer og i øjeblikket er der mulighed for at vinde en Brøndby IF spilletrøje med autografer. Du kan også vinde 4 billetter til Brøndby IFs kamp mod F.C. København.

Du vil også opdage, at vi har tilføjet en række nye spil i legeland, så du nu kan spille endnu flere spil på vores hjemmeside.


Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig