Molle: Jeg er ok

14.02.2008 15:19

Der var udsigt til en overnatning på hospitalet for Morten Rasmussen, men da hans mor er sygeplejerske fik han her til eftermiddag lov til, at komme hjem - under opsyn.

- Det var vist et voldsomt sammenstød, men jeg kan ikke huske hvad der skete. Jeg har fået at vide, at jeg begyndte at tage mavebøjninger da jeg kom til mig selv, og jeg troede at jeg var i motionsrummet, fortæller Morten Rasmussen om dagens episode.

Skal slappe af

- Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad der skete lige før eller efter uheldet, men jeg kan huske at Per Bjerregaard var ude og hjælpe. Jeg er lidt tung i hovedet nu, og jeg skulle egentlig blive på hospitalet, men heldigvis er min mor sygeplejerske, så jeg fik lov at tage hjem, så længe hun er der, fortæller Morten Rasmussen på vej hjem fra hospitalet.

- Jeg kan se og mærke, at jeg bliver ramt lige ved tindingen, hvor jeg er godt øm lige nu. Jeg kan godt mærke jeg er lidt groggy, men værre er det ikke og nu skal jeg bare slappe af nogle dage, tror jeg, lyder det.

Morten Rasmussen er ude af billedet til lørdagens opgør mod Elfsborg.

molle

Molle er hjemme igen under opsyn af moderen, der er sygeplejerske. Forsvarsspilleren er en smulle groggy, men ved godt mod. I første omgang handler det om at slappe af og komme til sig selv.