Berthelsen regner med La Manga

13.02.2008 15:42

Jacob Berthelsen har ikke været i aktion siden den sidste kamp i 2007, derbyet i Parken mod F.C. København, hvor han blev skadet i ankelen.

Efter otte ugers pause er forsvarstalentet, der i mellemtiden er rykket op i A-truppen og har fået forlænget sin kontrakt, godt i gang med genoptræningen og comebacket nærmer sig.

Løber igen

Når holdet drager til La Manga på torsdag i næste uge, regner Berthelsen med at træne med igen. Det fortæller forsvarsspilleren her til eftermiddag til brondby.coms udsendte.

- Det er i hvert fald planen og den håber jeg selvfølgelig holder, smiler Berthelsen, der opholder sig i sundshedssektoren under eftermiddagens træningspas.

- I dag har jeg trænet lidt med bold og det gik fint. Jeg har også løbet i skoven, så det går fremad. Det er dejligt at være i gang efter en lang pause, uddyber forsvarstalentet.

- Om et par uger skulle jeg gerne være klar til at træne med de andre igen. Det er klart at jeg formmæssigt ikke er helt på toppen, for jeg har mest trænet på kondicyklen i motionsrummet. Det er ikke helt det samme som når man kan løbe sig i form, men jeg skal nok komme tilbage på det niveau jeg var på før jeg blev skadet, afrunder Berthelsen, der aspirerer til at være en truppens gladeste.

Med andre ord er det ikke kun varmen den glade Jægerspris-dreng ser frem til. Hvis alt ellers forløber efter planen, kan Berthelsen trække i støvlerne på de spanske græsbaner, når holdet om otte dage drager på en 10 dage lang træningslejr i La Manga.

Howard og Berthelsen

Mark Howard og Jacob Berthelsen giver håndslag lige før kick off i Parken mod F.C. København. Berthelsen blev 12 minutter senere skiftet ud med en ankelskade, der siden har holdt ham fra banen. Indenfor et par uger forventes forsvarstalentet dog klar til at træne med igen.