10. OKTOBER 2007 kl. 13:13
Historisk hovedsponsoraftale

Brøndby IF har i dag indgået en historisk hovedsponsor-aftale med KasiGroup. Aftalen, der træder i kraft når det nuværende hoved-sponsorat med Codan udløber 30. juni 2008, vil strække sig frem til 2013, og indebærer blandt andet, at Brøndby IF i den periode vil optræde med Unicef på brystet.

Samarbejdsaftalen vil indbringe Brøndby IF et trecifret millionbeløb over de næste 5 år, og da KasiGroup, som hovedsageligt agerer på det internationale marked, har indvilliget i at stille eksponeringsretten på Brøndby IF?s trøjer til rådighed, er der tillige indgået en aftale om, at Unicef vil blive overdraget denne eksponeringsret så længe aftalen varer.

Forretning og social ansvarlighed

Brøndby IF og Unicef har tillige indgået en 5-årig aftale, der udover eksponeringsværdien vil indbringe Unicef 10 millioner kroner, samt facilitere nogle unikke muligheder til brug i forbindelse med Unicefs fund-raising aktivitet.

Hovedpunkterne i dagens aftaler

  • Brøndby IF har indgået en 5 årig hovedsponsor aftale med Kasi Group, som starter d. 1. juli 2008 og løber frem til sommeren 2013.
  • Brøndby IF modtager i løbet af de 5 år et 3 cifret millionbeløb i fast ydelse samt mulighed for yderligere adskillige millioner i bonus baseret på sportslige resultater.
  • Brøndby IF har ligeledes indgået en 5 årig samarbejdsaftale med Unicef.
  • Brøndby IF's hovedsponsor Kasi Group stiller eksponeringen på brystet af trøjerne på SAS Liga-mandskabet og alle øvrige hold i Brøndby IF til rådighed for Unicef - en eksponeringsværdi der årligt svarer til et tocifret millionbeløb.
  • Brøndby IF donerer i aftale-perioden minimum 10 mio. kr. ex. moms til Unicef.
  • Unicef får stillet en 12 personers privat loge til rådighed som vil kunne generere et markant beløb i fundraising.
  • Brøndby IF vil hvert år gennemføre indsamlinger og events på Brøndby Stadion som vil bidrage yderligere økonomisk til Unicef.
  • Kasi Group vil blive eksponeret som vores nye hovedsponsor der hvor der i dag står Codan, altså med undtagelse af logoet på brystet som vil være prydet med Unicefs logo.

Underskrift

Den historiske aftale skrives under.

Hovedsponsor

Brøndby IF, KasiGroup og Unicef indgår et historisk 5-årigt samarbejde.

De nye trøjer

Kasper Lorentzen, Per Nielsen og fire ungdomsspillere i Brøndby IF fremviser Brøndby-trøjen med Unicef på brystet...

KasiGroup

Og KasiGroups logo i nakken.