30. AUGUST 2007 kl. 14:22
Holmén: Altid med hjertet

- Jeg er klar over, at der er store forventninger til mig når man købes til en klub som Brøndby, og det har jeg det fint med. Jeg har det bedst med, at der er pres på og på den måde præsterer jeg bedst.

Samuel Holmén skrev her til formiddag under på en 4-årig kontrakt med Brøndby IF og træner i dag under Tom Køhlert med for første gang.

Gode forhold

Han forlader en svensk mesterklub der også er på mesterskabskurs i denne sæson, til fordel for et Brøndby-hold der p.t. ligger til nedrykning. Og det skyldes flere ting.

- Jeg havde været i Elfsborg siden jeg var 14 år og har oplevet det meste jeg kunne der. Så jeg havde brug for en ny start i et nyt miljø og med nye mål. På den måde tror jeg, at jeg kan løfte mit spil så jeg kan blive den storspiller jeg ved jeg kan blive, siger den ambitiøse profil til brondby.com.

Holmen

Samuel Holmén ser frem til at udvikle sig yderligere i Brøndby IF.

I sidste sæson vandt Elfsborg det svenske mesterskab, med Holmén som en af de mest markante profiler. Midtbaneprofilen var derfor meget eftertragtet hos mange klubber. Valget faldt på Brøndby.

- Jeg synes Brøndby er det rigtige valg. Jeg har hørt meget godt om klubben og synes det ser virkelig godt ud det hele. De seneste år er det blevet meget mere professionelt i Elfsborg, men her er alt bare endnu større og mere professionelt. Det er virkelig imponerende her. Flotte forhold og et rigtig flot stadion. Det er en stor klub og der er store ambitioner.

- Selvom vi ligger dårligt i tabellen nu, tror jeg på at vi kan få os tilbage i toppen. Det er også de ambitioner ledelsen har. Under forhandlingerne har jeg fået et godt indtryk af den sportslige ledelse og jeg har stor tiltro til, at vi i fællesskab løfter klubben igen.

Holmen

Den svenske midtbanespiller kigger sig omkring, på Brøndby Stadion. Imponerende forhold, var den første kommentar fra landsholdsspilleren.

Hårdtarbejdende tekniker

Hvad er det for en spiller fansene får at se?

- Jeg er ikke så meget for at sige en masse om mig selv... Jeg er en hårdtarbejdende midtbanespiller, der altid spiller med hjertet. Jeg vil vinde for enhver pris og man kan altid regne med, at jeg gør hvad jeg kan for at holdet vinder. Fansene kan forvente at jeg giver mig 100 %, forsikrer midtbaneslideren.

- Jeg vil gerne arbejde meget og løber meget imellem felterne. Jeg er meget aggressiv i mit spil og går ind i nærkampene for at vinde dem. Man må tage kampen for at vinde kampen. Samtidig kan jeg godt lide det tekniske spil, og hurtige pasninger, og så kan jeg sparke med begge fødder.

En hårdtarbejdende tekniker?

- Tja, det er måske en meget god beskrivelse, griner han beskedent.

Holmen

Hårdt arbejde og klar til kamp. Duellerne skal vindes, og der er garanti for en helhjertet indsats.

Glæder sig til debut

- Nu håber jeg bare, at jeg kan være med til at få Brøndby tilbage i toppen. Jeg glæder mig til at komme ind på holdet og de nye medspillere.

Søndag kan Holmén få debut for Brøndby, på Brøndby Stadion, mod OB. En kamp den nye midtbaneprofil glæder sig til.

- Det er meget vigtigt at man ved at der er opbakning i de 90 minutter kampen varer. På det område har Brøndbys fans et rigtig godt rygte. Det glæder jeg mig til at opleve.

- Jeg kan knap vente til søndag. Jeg har været inde på nogle hjemmesider for at læse om klubben og fansene, og det ser virkelig fedt ud. Jeg glæder mig meget slutter Holmén, Brøndbys nye midtbanekøb, om den mulige debut på Brøndby Stadion.

Holmen

Holmen med den nye trøje.

Holmen

Navnet er på plads, nummeret følger senere.