23. JANUAR 2007 kl. 17:26
Elanga på transferlisten

På et møde her til eftermiddag mellem Joseph Elanga, cheftræner Tom Køhlert og sportschef Anders Bjerregaard meddelte Brøndby IF Joseph Elanga, at det er bedst for alle parter, at han fortsætter sin karriere i en anden klub. Elanga er nu sat på transferlisten og er blevet bedt om, at vi i samarbejde med hans agent finder en ny arbejdsgiver.

- Vi kan ikke acceptere disciplinære sager som dem vi har haft med Joseph og vi har nu truffet beslutningen om, at Joseph skal se sig om efter en ny klub. Vi har regler der skal overholdes, regler der er nødvendige at overholde for sammenholdet, disciplinen og den interne ro på et fodboldhold, og det har Joseph forsømt i flere omgange, udtaler sportschef Anders Bjerregaard.

Beslutningen blev endegyldig truffet på træningslejren på Gran Canaria i sidste uge, hvor Joseph Elanga blev hjemme i Danmark af sportslige hensyn.

- Vi ville tale med Joseph før vi meldte det ud til offentligheden. Vi går et meget vigtigt forår i møde, hvor det er vigtigt, at vi alle står sammen om den opgave der ligger i, at få Brøndby tilbage i toppen. Joseph blev orienteret i dag og vi vil i samarbejde med agenten arbejde på at finde en ny arbejdsgiver i det her åbne transfervindue. Joseph er indforstået med beslutningen og vil nu kontakte sin agant, siger Anders Bjerregaard videre.

I forhold til efterårssæsonen har Brøndby nu to venstre backs mindre i truppen, efter Adam Eckersleys lejemål ophørte ved årsskiftet, og Joseph Elangas forventede afgang i dette transfervindue. Det bekymrer dog på ingen måde cheftræner Tom Køhlert.

- Jeg er fortrøstningsfuld. Jeg føler vi er godt besat på pladsen som venstre back, siger Tom Køhlert.

Joseph Elanga

Joseph Elanga er sat på transferlisten.