8. JANUAR 2007 kl. 13:51
Brøndby Gymnasium i nye rammer

Brøndby Gymnasium tog i dag hul på et nyt kapitel i sin korte historie. Det var nemlig i dag at de foreløbig to årgange på Brøndby Gymnasium havde første skoledag i de nye lokaler på Brøndby Stadion.

Skoledagen blev indledt med taler af rektor Pia Sadolin og adm. dir. i Brøndby IF, Per Bjerregaard der bød eleverne velkomne i de nye lokaler.

- Vi er nu alle samlet i samme hus med samme oplevelsesmuligheder, og Brøndby Gymnasium udgør nu en samlet organisme, og det fornemmer jeg er en stor lettelse for både lærere og elever. Selv om vi er en selvejende institution føler vi os nu mere som en del af den store Brøndbyfamilie, i og med at vi nu bor på selve Brøndby Stadion. Vores opgave er nu at tage bygningen til os - indtage den og præge den, fortæller rektor Pia Sadolin.

- Vi er et ungt gymnasium med unge lærere, vi samarbejder på kryds og tværs, og for de fleste er idrætten et omdrejningspunkt også selv om ikke alle har idræt som en del af deres hverdag på gymnasiet. Vores fokus på it giver eleverne nogle kompetencer oveni de klassiske gymnasiekompetencer til at navigere i en verden præget af it, og endelig har vi en anden tilgang til idrætsundervisningen end man normalt finder, lyder det uddybende fra Pia Sadolin om Brøndby Gymnasiums styrker.

Undevisningen er i gang i de nye lokaler.

Undevisningen er i gang i de nye lokaler.

Alle lokaler har glasvæg ud mod fordelingsgangen, og Brøndby Gymnasium giver dermed et lyst og gennemsigt indtryk.

Alle lokaler har glasvæg ud mod fordelingsgangen, og Brøndby Gymnasium giver dermed et lyst og gennemsigtigt indtryk.

Facaden på den nye bygning er nu helt på plads, og brolægningsarbejdet er i fuld gang.

Facaden på den nye bygning er nu helt på plads, og brolægningsarbejdet er i fuld gang.

Brøndby Gymnasium er en privat, selvejende institution, der tilbyder unge en 3-årig gymnasial uddannelse. Gymnasiet, der er etableret i 2005, henvender sig særlig til unge eliteidrætsudøvere med højt kvalificerede trænere knyttet til gymnasiets linjeidræt i håndbold og fodbold.

Brøndby Gymnasiums kultur og traditioner hviler på frihed, ligeværd og demokrati. Brøndby Gymnasium er et dansk gymnasium med internationalt udsyn. Læs mere om Brøndby Gymnasium her.

Ekstra