Sigurdsson skaffede point

07.12.2006 20:50

Brøndby IF fortsatte den gode start på dette års Royal League-turnering, da Meulensteens mandskab hentede et point i udekampen mod formstærke Lillestrøm.

Hannes Sigurdsson udlignede til 1-1 i 2. halvleg, da han scorede sikkert på et straffespark begået mod ham selv. Brøndby havde i perioder godt spil på en våd og vanskelig bane, mens det var hjemmeholdet der kom frem til flest chacner.

Hannes Sigurdsson. Copyright: Royal League - ScanpixNorge

Sigurdsson jubler efter sin scoring. Copyright: Royal League - ScanpixNorge.

Under pres

Det havde regnet i flere timer op til kampstart og det regnede hele kampen. Banen på Åråsen Stadion i Oslo-forstaden Lillestrøm var derfor godt våd og glat. Og det gjorde det ganske vanskeligt at spille bolden langs græsset. Og indenfor de første minutter havde flere spillere mistet fodfæste på det glatte underlag, der som kampen skred frem blev mere og mere mudret.

Det var Lillestrøm der startede kampen bedst, med en række chancer og hjørnespark. Det var dog på en lang bold, der snød Brøndby-forsvaret, at Myklebust kunne løbe bag forsvaret, trække ud til siden for til sidst at lægge den ind i målet.

Efter hjemmeholdets gode start kom Brøndby bedre ind i kampen via godt pasningsspil, men den sidste aflevering var dog ofte for upræcis. Og da de første 45 minutter var spillet var Brøndby fortsat ikke noteret for en afslutning.

Kort inden pausen var Brøndby tvunget til udskiftning, da Henrik Kildentoft fik en forstrækning i forlåret. Mike Jensen afløste ham og der blev herefter rokeret på holdet.

Lillestrøm-chance. Copyright: Royal League - ScanpixNorge

Lillestrøm havde deres chancer i opgøret. Copyright: Royal League - ScanpixNorge.

Udnyttede muligheden

Og mens Brøndby ikke kom frem til en chance i 1. halvleg, skulle der blot gå 25 sekunder af 2. halvleg, før Mike Jensen fik testet Lillestrøm-keeperen med et godt langskud.

Ti minutter senere faldt Brøndbys anden store chance i kampen. Hannes Sigurdsson dækkede sin bold flot med ryggen til målet og målmanden, og Lillestrøm-keeperen fældede Sigurdsson. Den udmærkede dommer dømte korrekt straffespark.

Sigurdsson tog selv bolden og lagde den på 11 meter pletten. Islændingen udplacerede køligt målmanden med et fladt skud til højre for Lillestrøms målmand, der gik til den forkerte side.

Der faldt ikke yderligere scoringer i kampen, selvom Lillestrøm var tæt på et par gange. Bl.a. kunne Brøndby-spillerne se to Lillestrøm-skud ramme stolperne.

Med det uafgjorte resultat fortsatte Brøndby de gode takter i Royal League. 7 point efter tre kampe og Brøndby IF er nu sikre på at gå videre fra gruppespillet. Næste kamp, og den sidste i år, spilles på søndag på Brøndby Stadion, hvor Lillestrøm gæster i Royal League.

Brøndbyjubel. Copyright: Royal League - ScanpixNorge

Brøndby-jubel efter udligningen. Copyright: Royal League - ScanpixNorge.