6. DECEMBER 2006 kl. 10:12
Meulensteen tilfreds med starten

- Jeg er meget tilfreds med vores start i Royal League, indleder René Meulensteen til brondby.com forud for torsdagens Royal League-møde med Lillestrøm.

- Vi fokuserede fra starten på, at Royal League var en god start for os. En ny start i en ny turnering hvor vi kan få genopbygget selvtilliden. Med to sejre i de første to kampe må vi sige, at vi fået den gode start vi havde håbet på. Det håber vi selvfølgelig fortsætter i de to kommende kampe mod Lillestrøm.

I den seneste kamp mod Hammarby, som Brøndby vandt 3-1, sprang især to spillere i øjnene på Brøndby-mandskabet. Talenterne Morten Rasmussen og David Williams får rosende ord med på vejen af cheftræneren.

- Morten spillede en fremragende kamp på den defensive midtbane. Idéen med at placere ham dér havde jeg haft gennem noget tid og jeg er meget glad for hans præstation. Han gjorde som han fik besked på og løste opgaven på en imponerende måde, siger han og drejer fokus videre til 2-måls skytten fra Hammarby-sejren.

- David fortjener også at blive nævnt. Han har på en måde været tvunget til at få så meget spilletid pga. skaderne, men han har gjort det godt og suger til sig fra kamp til kamp. Han har styr på sine nerver og så kan vi arbejde med at få endnu mere ud af ham, for han kan så meget.

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen startede på den defensive midtbane i seneste Brøndby-kamp og den opgave klarede talentet på imponerende vis ifølge René Meulensteen.

Svær modstander

I morgen aften spiller Brøndby så den 3. Royal League kamp i sæsonen, når førerholdet Lillestrøm tager imod på Åråsen. En kamp der bliver svær erkender Meulensteen.

- Man kan se på tabellen at Lillestrøm har fået en god start på turneringen. Og ud fra det jeg har set dem spille, kan jeg se de spiller med selvtillid og god energi. Det er et svært hold at spille mod, gode i defensiven og med flere gode spillere, så det bliver en vanskelig opgave, slutter han. 

I eftermiddag udtager cheftræneren truppen til Lillestrøm-kampen

David Williams

David Williams roses til skyerne af cheftræner René Meulensteen inden torsdagens Royal League-kamp mod Lillestrøm på udebane.