Meulensteen: Heldet var der - næsten

09.09.2006 14:30

- Spændende afslutning, ikk'? Lød det med et glimt i øjet da cheftræner Meulensteen tog imod pressen efter kampen. Men spændende havde det været, og mere spændende end træneren brød sig om:

- Nogle gange har man brug for heldet, det havde vi i dag hvor AaB pressede os godt, og derfor er det selvfølgelig også en skuffelse, at vi ikke kunne holde føringen. At heldet ikke ikke blev hos os hele kampen, kom det fra Meulensteen inden hans egentlige analyse af kampen.

Spelmann

- AaB har en god trup, og de spiller flot fodbold. Den kredit må man give dem, og derfor blev det også en hård kamp for os. De pressede os fra starten, og det gjorde det naturligvis svært for os at få vores spil til at fungere - især fordi vi også begik alt for mange småfejl. Vores afleveringer lå fx ikke præcist nok i opspillet.

- Jeg synes dog at vi får bedre greb om kampen i 2. halvleg. Vi kommer i perioder til at spille det spil vi er gode til, og dét skaber selvfølgelig chancer, og takket være Martin Spelmanns fantastiske mål, også en føring til os. Jeg synes virkelig at han viste hvor dynamisk en spiller han er. 1. halvleg gjorde han det godt defensivt, og i takt med at vi i 2. halvleg får mere styr på spillet, viser han også sine fine offensive kvaliteter.

- Jeg ser ikke helt hvad der sker i forbindelse med straffesparket - hverken det der blev dømt, og det som AaB appellerede for. Men nu blev det sådan, og med den indsats AaB leverede i dag, fortjente de også det ene point, selv om jeg da gerne have set at heldet havde fulgt os alle 90 minutter, afsluttede Meulensteen.