24. JULI 2006 kl. 14:34
Martin Arlofeldt til Køge

21-årige Martin Arlofeldt skifter til Viasat Sport Divisionsklubben Køge Boldklub med øjeblikkelig virkning. Forsvars-og midtbanetalentet har været i U-21 truppen i lidt over 2 ½ år, og har enkelte gange spillet uofficielle kampe med A-truppen.

- Martin er en god allround spiller, der har gjort det godt i U-21 truppen. Vi har været tilfredse med hans udvikling og så gerne han fortsatte på U-21 holdet, men han synes han har fået et spændende tilbud og det har vi ikke villet stå i vejen for. Vi ønsker Martin held og lykke i Køge, udtaler talentchef Kim Vilfort.

Ambitiøse Køge sluttede i sidste sæson på 4. pladsen - to point fra en oprykningsplads til SAS Ligaen. Arlofeldt, der kom til klubben fra Hellas som miniputspiller, skal fremover trække Køges sort-hvid stribede trøje over hovedet i landets næstbedste række.

Martin Arlofeldt

I sommeren 2004 trænede Arlofeldt med A-truppen nogle gange i sommeren. Nu skifter han til Køge i Viasat Sport Divisionen.