9. APRIL 2006 kl. 10:00
Elanga: Målet giver styrke

- Det var skønt at score. Jeg prøver at udnytte de muligheder spillet og modstanderne giver, og jeg havde set, at der var muligheder for at komme frem til afslutninger. Samarbejdet med Thomas Rasmussen fungerer rigtig godt, og jeg får lov at komme meget med frem.

- Det nyder jeg, storsmiler venstre-backen, mens han fortæller om kampen.

- Da jeg fik muligheden var jeg ikke tvivl om, at den ville gå ind. Det var en god følelse, og specielt at få målet allerede nu, mens jeg er ved at spille mig ind.

- Det er altid svært i starten, men mål giver styrke, og jeg føler det går fremad.

Fan-kåring

Elanga blev af fansene kåret som Brøndbys bedste, og det hjalp også på humøret.

- Jeg ved ikke om jeg er vores bedste, men det er da et dejligt klap på skulderen. Jeg synes dog at holdet fortjener det mere end mig, for man er ikke bedre end man får mulighed for af medspillerne. Jeg spiller helst det simple, og er glad for at angribe, fortæller han.

- Det er dejligt at spille bag Thomas. Han arbejder stenhårdt hele kampen, og vi støtter hinanden godt. Jeg håber den udvikling kan fortsætte, for det kan blive meget bedre, smiler målscoreren, før de ventende fans får autografer og en hyggelig snak.