Laudrup: Godt og skidt

08.04.2006 19:48

- Jeg er kun delvis tilfreds i dag, for selvfølgelig varmer endnu en hjemmesejr og 4 mål, men når vi lader 3 gå ind i den anden ende, er der ting, der skal rettes op. En afslappet Michael Laudrup uddyber bedømmelsen:

- Selvfølgelig har vi to "nye" i midterforsvaret i anden halvleg, men de er begge gode spillere og det er ikke en undskyldning. Måden målene falder efter nogle kommunikationsfejl, som bare ikke må ske. Det er dog heldigvis ting, der kan arbejdes med, smiler cheftræneren.

15 er nok

- Det bliver ikke bedre af, at Trond må trække sig med nogle problemer med achilles-senen. Forhåbentlig er han klar på torsdag, for udover Elmander har vi også Dan Anton i karantæne. Der er en del spillere ude, men så længe vi har 15 mand klar, går det nok.

- Kampene kommer tæt en næste måned, så vi arbejder på højtryk for at få folk klar. Foreløbig har vi en fridag i morgen, og så ser vi på mandag.

- Der er også gode ting, at tage med i dag. Vi vinder igen på hjemmebane, og trods baneforhold, der åbenbart bare ikke bliver bedre, formår vi faktisk at spille en god gang angrebsbold i perioder.

Glæde trods alt

- Offensiven og sejren er hvad vi tager med os herfra i dag, men 3 modstandermål på Brøndby Stadion sætter nogle begrænsninger på jublen, konstaterer han med et skævt smil.

- Det skal dog ikke tage glæden fra os, at vi igen formår at hive de 3 vigtige point ind efter en hjemmekamp. Det er vi ikke utilfredse med, runder han af.