Lantz: Vi har overskud

30.03.2006 11:17

- Det er altid "roligt" (sjovt, Red.), men tre point er vigtigst, og helt ærligt kunne det jo have været hvem som helst, der sparkede den ind i dag. Vi har masser af muligheder, men spiller med tålmodighed fordi vi ikke mister troen, fortæller Marcus Lantz.

- Jeg synes selv det går godt i øjeblikket. Jeg er med i en hel masse, både offensivt og defensivt, og jeg er faldet rigtig godt til i rollen. Den er jo ikke ny, men jo længere man spiller, desto bedre går det, og jeg synes samtidig jeg er i god fysisk form lige nu.

- Sådan virker det som om hele holdet har det. Der er overskud, også mentalt, og selvom vi ikke scorer, er der ingen der går ned eller hænger med hovedet. Vi fortsætter med at spille og kæmpe i hele kampen, og ved, at målet kommer hvis vi bliver ved.

- Faktisk var det præcis hvad vi snakkede om i pausen. Om målet kom i første eller sidste minut af halvlegen var ligegyldigt, vi skulle blive bare blive ved med at holde tempoet og spillet. Det var helt efter bogen, at vi scorede til sidst, smiler dagens matchvinder.

Marcus Lantz

Dagens gladeste svensker. Marcus Lantz var naturligvis lykkelig over den første SAS Liga-scoring for Brøndby IF.