29. MARTS 2006 kl. 11:04
Kaspar Dalgas stopper karrieren

Nu går den ikke længere. Kaspar Dalgas indstiller karrieren med øjeblikkelig virkning efter mere end to års skadespause. En scanning har vist at der ikke er sket fremskridt i det skadede venstre knæ og Dalgas har nu erkendt, at han ikke kommer til at spille på topplan igen.

- Det er selvfølgelig træls, men det kommer nok ikke som et chok for nogen. Jeg har været skadet længe og beslutningen har været undervejs noget tid. Jeg har selvfølgelig hele tiden haft troen og håbet på at komme tilbage, men den seneste tid har jeg været meget afklaret med hvor det nok bar hen ad. Scanningen var sidste chance, men den viste at det slet ikke var blevet bedre. Nu er beslutningen taget og så må jeg komme videre med et nyt kapitel i mit liv, fortæller Kaspar Dalgas til brondby.com.

Kaspar Dalgas kom til Brøndby IF den 1. juli 2002 fra OB, hvor han netop var blevet delt topscorer i SAS Ligaen med den tidligere Brøndby-spiller Peter Madsen med 22 mål.

- Jeg har været i klubben i snart fire år og det har været en fantastisk tid. Jeg nåede at få to gode år sportsligt på banen, med pokalfinalen 2003 som det absolutte højdepunkt. "The double" sidste år var også en stor oplevelse, selvom jeg ikke var med på banen. Jeg er meget stolt af at have spillet for den her klub, og jeg har fået mange store oplevelser. Både på og uden for banen og det glemmer jeg aldrig, siger Dalgas og tilføjer.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle i og omkring klubben. Desuden vil jeg gerne sige en speciel tak til de mange Brøndby-fans der har støttet mig på banen og også i de seneste år hvor jeg har været skadet. Tak for alt, slutter Dalgas i denne omgang.

Kaspar Dalgas nåede at spille 61. 1. holdskampe for Brøndby IF. I alt nåede Dalgas at score 10 mål, heraf det ene i pokalfinalen i 2003, hvor Dalgas fortjent blev kåret til Årets Pokalfighter i 3-0 sejren over FC Midtjylland. Den seneste optræden var i efteråret 2005, hvor Dalgas fik de sidste 13 minutter på banen i Royal League-kampen mod Kalmar.

Kaspar Dalgas i aktion i en Europa Cup-kamp i Minsk.

Kaspar Dalgas scorede det første mål i pokalfinalen 2003, hvor han blev Årets Pokalfighter.