16. DECEMBER 2005 kl. 12:14
Auri skifter til Herfølge

Brøndby IF og Auri Skarbalius er i dag blevet enige om at ophæve samarbejdet pr. 31. december 2005, og således bane vej for, at den littauiske back kan skifte til Herfølge Boldklub hvor han udover rollen som spiller også kommer til at indgå i teamet omkring holdet.

Auri kom til Brøndby IF i 1995 og har siden da spillet 194 kampe og scoret to mål - ét i ligaen og ét i Europa Cup'en mod Dinamo Tirana - begge mål scoret 2002. Netop dette år fremstår for Auri som et af de største i karrieren:

- Jeg var med i næsten alle kampene, vi blev Danmarksmestre, og jeg opnåede at blive kåret til Årets Spiller i klubben. Dét sammen med vores kampe i Champions League i 1998, hvor jeg stod over for spillere som Figo og Beckham er noget jeg altid vil huske fra min tid her i Brøndby IF. Jeg vil selvfølgeig også huske de fantastiske fans som altid er der for os spillere, lyder det fra Auri som i sin tid i Brøndby IF opnåede at vinde fem mesterskaber og to pokalsejre.

Auri mod Barcelona på Brøndby Stadion.

Auri mod Barcelona på Brøndby Stadion.

- Brøndby en ganske særlig klub der ikke blot er fantastisk til at skabe resultater. Man er som spiller konstant omgivet af en aura af vindermentalitet som påvirker en hele tiden og inspirerer til hele tiden at blive bedre. Dét håber jeg at tage med til Herfølge hvor nu får mulighed for at være med til at sætte målene og gå efter dem, afslutter Auri Skarbalius inden turen går til Litauen hvor han skal fejre jul med familien.

Årets Spiller i Brøndby IF 2002.

Årets Spiller i Brøndby IF 2002.